Menu
Your Cart

Laminare gene POWER PAD by Wimpernwelle

Brand: Wimperwelle
Aplicatorl laminare gene si spranceneInstrument cu 3 funcții folosit in procedura de laminare a genelor si sprancenelor .Cu ajutorul periutei speciale dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power Pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru .1) Parte pla..
33,00LEI
Brand: Wimperwelle
KIT complet Laminare de gene  POWER PAD  by Wimpernwelle Metoda de modelare a genelor cu POWER PAD -uri  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calita..
598,83LEI
Mult mai mult decât o REVOLUȚIE.Laminarea de gene Wimpernwelle + vopsirea într-un singur PAS ! Dacă lucrați cu Wimpernwelle laminare de gene cu POWER PAD,de acum, puteți face UN SINGUR  tratament DIN 2 :amestecați GELUL 2 de la Wimpernwelle laminare de gene cu  noul GEL 3 de la BINAC..
128,00LEI
Brand: Wimperwelle
 KIT Laminare de gene POWER PAD by Wimpernwelle:Metoda de modelare a genelor cu POWER PAD -uri  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a substante..
455,00LEI
Brand: Wimperwelle
Mult mai mult decât o REVOLUȚIE. Lifting Wimpernwelle + vopsirea într-un singur PAS ! Dacă lucrați cu Wimpernwelle laminare de gene cu POWER PAD,de acum, puteți face UN SINGUR  tratament DIN 2 :amestecați GELUL 2 de la Wimpernwelle laminare de gene cu  noul GEL 3 de la BINACIL LIFTIN..
128,00LEI
Brand: Wimperwelle
 KIT  MINI LAMINARE GENE CU POWER PAD 3D  Metoda de modelare a genelor cu POWER PAD -uri  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a subst..
180,00LEI
Brand: Wimperwelle
1 tub (4,5 ml) Un adeziv usor pe baza de apa cu aderenta optimizata  . Imbogatit cu substante de ingrijire a pielii . Conceput special pentru aplicarea Power Pad-urilor pe pleoape & genele pe Power Pad.Sfat:  Se aplica in strat subtire . Prea mult adeziv necesita prea mult timp de usca..
55,00LEI
Brand: Wimperwelle
Geluri pentru laminare de gene Contine; 24 doze x 0,25 ml gel 1, 24 doze x 0,25 ml gel 2 ,1 x pensula de modelat .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , ..
220,00LEI
Brand: Wimperwelle
POWER PAD STANDARD din silicon cu design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea  genelor .Continut:  8 paduri de silicon asimetrice în ambalaj (4 perechi) cu design 3-D protejat si patentat .Aceste paduri de silicon se pot refolosi . Se aplica cu usurinta pe pleoapa datorita formei anat..
59,00LEI
Brand: Wimperwelle
POWER PAD  STANDARD din silicon cu design 3 -D PATENTAT  pentru liftingul  genelor .Continut:  8 paduri de silicon asimetrice în ambalaj (4 perechi) cu design 3-D protejat si patentat .Aceste paduri de silicon se pot refolosi . Se aplica cu usurinta pe pleoapa datorita formei an..
59,00LEI
Brand: Wimperwelle
POWER PAD  STANDARD din silicon cu design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor .Continut:  8 paduri de silicon asimetrice în ambalaj (4 perechi) cu design 3-D protejat si patentat .Aceste paduri de silicon se pot refolosi . Se aplica cu usurinta pe pleoapa datorita formei anat..
59,00LEI
Brand: Wimperwelle
POWER PAD MIX EXTRA din silicon cu design 3 -D PATENTAT  pentru o laminare mai vizibila a genelor .Continut:  8 paduri de silicon asimetrice în ambalaj (4 perechi) 1 x marimea 1, 2 x marimea 2, 1 x marimea 3 cu design 3-D protejat si patentat .Aceste paduri de silicon se pot refolosi ..
59,00LEI
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)