Menu
Your Cart

KIT LAMINARE ,LIFTING SPRANCENE by WIMPERNWELLE

KIT LAMINARE ,LIFTING  SPRANCENE by WIMPERNWELLE
Nou In trend
KIT LAMINARE ,LIFTING SPRANCENE by WIMPERNWELLE
240,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10500
  • Greutate: 0.00

Kit laminare,lifting sprancene 15 proceduri

Un mega trend 

Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de sprâncene devin  maleabile prin aceasta procedura , astfel încât să poată fi pieptănate în orice direcție timp de 3-5 săptămâni și astfel sprancenele să pară mai pline.

 Datorita ingredientelor  atestate de inalta calitate , si a substantelor de ingrijire ,si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare precum si in adezivul Power Pad care mai are si propietatea de protectie a pielii ,sprancenele se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .

PENTRU O FORMA PERFECTA A SPRANCENELOR  DUPA LAMINARE -SE RECOMANDA UTILIZAREA ZILNICA A GELULUI DE FIXARE BROW FIXING GEL 

Noul BROW FIXING GEL transparent este folosit pentru a completa stilizarea, astfel încât forma sprâncenelor preferate să fie păstrată pe parcursul zilei: aplicat cu peria specială, sprâncenele sunt fixate în forma dorită.

KIT LAMINARE LIFTING SPRANCENE    ( BROW LIFTING)  continut gel 1 + gel 2 (flacon 7 ml , cca 15 aplicatii ) 1 buc adeziv Power Pad , 1 buc. pensula. 

Pentru rezultate optime ,va recomandam  mai intai vizionarea videoclipului de antrenament detailat si gratuit de la sectiunea VIDEOCLIPURI –aferent produsului ales de dumneavoastra. Noi nu suntem responsabili pentru rezultate dezamagitoare atunci cand folositi aceste produse fara vizionarea vidoclipului sau fara a urma un curs adecvat . 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha