Menu
Your Cart

Mini Kit laminare gene POWER PAD by Wimpernwelle

Mini Kit laminare gene POWER PAD by Wimpernwelle
In trend
Mini Kit laminare gene POWER PAD by Wimpernwelle
155,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10290
  • Greutate: 0.00

MINI KIT LAMINARE GENE CU POWER PAD 3D  
Metoda de modelare a genelor cu POWER PAD -uri  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , cu un PH bine echilibrat pentru a obtine rezultate optime, genele  se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .Conform noilor cerinte din domeniul cosmetic aceste produse sunt certificate si supuse unor controale riguroase de calitate in beneficiul clientilor. 
Continut : 8 x 0.25 ml gel 1 ,8 x0.25 ml gel 2 ,1x pensula , 1x adeziv special ,1x adeziv Power Pad , 2 x Power Pad de silicon mar. 1 ,2 x Power Pad de silicon mar. 2 ,betisoare de lemn, prospecte-disponibil cod QR pentru scolarizare produs.
ARTICOLE SUPLIMENTARE NECESARE . Obligatoriu inainte de fiecare procedura : SOLUTIA SALINA pentru curatarea si degresarea pleoapei si a genelor

Instrument cu 3 funcții: TRIO TOOL -RECOMANDAT 


1) Parte plată pentru fixarea genelor în adezivul POWER PAD®
2) Pieptene  pentru alinierea genelor la laminare pe padurile Power Pad sau pe bigudiuri 
3) Varf  pentru separarea genelor  la laminare 


Cu ajutorul periutei speciale (2) dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru .  

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha