Menu
Your Cart

PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU

PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
Nou In trend
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
PENSETA RUBIS ASCUTITA ROSU
166,00LEI
 • Stoc:
 • Art. Nr.: 1K006-9.5
 • Greutate: 0.00
AVERTIZARE : Pensetele sunt fabricate din oțel chirurgical de înaltă calitate, inoxidabil, care garantează o flexibilitate ridicată timp de mulți ani. Pentru a evita deteriorarea stratului de acoperire, nu trebuie să curățați produsul cu agenți chimici agresivi . A  nu se steriliza în autoclavă !!

Penseta Rubis nu sfideaza parul incarnat

Varfurile  se închid precis și perfect

Oțel chirurgical, rezistent la rugină

Fabricat în fabrica elvețiană

Odată Rubis, întotdeauna Rubis

DESCRIERE

Fiecare gospodărie are nevoie de aceste pensete super ascuțite, fie că este vorba de firele de păr încarnate după o epilare, sau de firele de par crescute sub piele. Aceste pensete utile, cu un vârf foarte precis și achiziționat fin. Vă recomandăm să utilizați întotdeauna capacul de protecție furnizat atunci când depozitați penseta Rubis după utilizare. Fiecare pensetă Rubis este fabricată manual și, în timp ce vârfurile sunt durabile, dacă penseta cade accidental la pământ, funcționalitatea lor poate fi compromisă.

Aceste pensete ascuțite, de precizie, sunt de mare ajutor pentru îndepărtarea firelor de păr încarnate sau a spinilor și așchiilor. De asemenea, sunt ideale pentru îndepărtarea celor mai fine fire de păr, puncte negre și fire crescute sub piele  .

Pensetele sunt fabricate din oțel chirurgical de înaltă calitate, inoxidabil, care garantează o flexibilitate ridicată timp de mulți ani. Pentru a evita deteriorarea stratului de acoperire, nu trebuie să curățați produsul cu agenți chimici agresivi sau să îl dezinfectați în autoclavă.

Fabricat în fabrica  elvețiană, cu cele mai înalte standarde de calitate și măiestrie tradițională de înaltă calitate. Penseta Rubis este rezultatul a 45 de etape de producție, a mai multor controale ale fluxului și a producției finale la microscop. Nicio pensetă nu părăsește fabrica fără a fi trecut de controalele stricte de calitate. Nu sunt permise zgârieturi sau inexactități în material sau suprafață. Rubis fabrică pensete de precizie de mai multe decenii. Primele pensete au fost realizate pentru asamblarea ceasurilor celebre elvețiene precum Rolex, Patek Philippe și alte mărci celebre de ceasuri. Aceeași precizie și același know-how pot fi găsite și în penseta cosmetică.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha