Menu
Your Cart

PENSETA RUBIS CLASICA GOLD

PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
Nou In trend
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
PENSETA RUBIS CLASICA GOLD
217,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 1K103
  • Greutate: 0.00

PENSETA RUBIS CLASICA GOLD

Rubis vă rezolvă problema

Niciun fir de păr nu sfidează penseta Rubis

Varfurile se închid precis și perfect

Oțel chirurgical, rezistent la rugină, sterilizabil

Fabricat în fabrica elvețiană

Echilibru și design excelent

Odată Rubis, întotdeauna Rubis

DESCRIERE

Pensetele clasice  fac parte din colecția Rubis Gold pentru a-și evidenția calitatea și precizia, precum și forma și eleganța inconfundabilă și admirabilă. Acoperit cu aur valoros de 240ct și aur de 0,05 microni, este o bijuterie de care vă veți bucura în fiecare zi. Pensetele clasice sunt cele mai populare. Pensetele teșite sunt grozave pentru tăierea sprâncenelor. Bobby Brow le-a menționat deja ca „Ferrariul tuturor pensetelor”. Vă recomandăm să utilizați întotdeauna capacul de protecție furnizat atunci când depozitați penseta Rubis după utilizare. Fiecare pensetă Rubis este fabricată manual și, în timp ce vârfurile sunt durabile, dacă penseta cade accidental la pământ, funcționalitatea lor poate fi compromisă.

Pensete de precizie cu vârf unghiular. Ea îți rezolvă toate problemele! Niciun păr nu o sfidează. Sprâncenele tale vor fi din nou perfecte. Părul nedorit este pur și simplu îndepărtat imediat. Vârful teșit îmbrățișează perfect curba sprâncenelor. Tocul interior al pensetei prinde părul pe întreaga suprafață și îl scoate cu întreaga rădăcină. Cresterea este astfel încetinita. Aceste pensete înclinate, prind cu ușurință chiar și cele mai fine fire de păr, precum și mirosul neplăcut inițial al părului care crește. Ergonomia perfectă permite o manipulare minunată a pensetelor. Odată Rubis, întotdeauna Rubis. Investiția merită. De lungă durată și, prin urmare, ecologic.

Pensetele sunt fabricate din oțel chirurgical de înaltă calitate, inoxidabil, care garantează o flexibilitate ridicată timp de mulți ani. Învelișul este format din cel mai fin aur galben cu 240 ct (0,5 microni).

Fabricat în fabrica  elvețiană, cu cele mai înalte standarde de calitate și măiestrie tradițională de înaltă calitate. Penseta Rubis este rezultatul a 45 de etape de producție, a mai multor controale ale fluxului și a producției finale la microscop. Nicio pensetă nu părăsește fabrica fără a fi trecut de controalele stricte de calitate. Nu sunt permise zgârieturi sau inexactități în material sau suprafață. Rubis fabrică pensete de precizie de mai multe decenii. Primele pensete au fost realizate pentru asamblarea ceasurilor celebre elvețiene precum Rolex, Patek Philippe și alte mărci celebre de ceasuri. Aceeași precizie și același know-how pot fi găsite și în penseta cosmetică.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha