Menu
Your Cart

PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA

PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
Nou
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
PENSETA RUBIS CLASICA IONIZATA
198,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 4K102
  • Greutate: 0.00

PENSETA CLASICA IONIZATA

Rubis îți rezolvă problema

Pensetă de igienă cu acoperire ionică

Niciun păr nu sfidează penseta Rubis

Vârfurile se închid precis și perfect

Oțel chirurgical, rezistent la rugină

Fabricat în fabrica elvețiană

Odată Rubis, întotdeauna Rubis

Număr articol: 4K102


Rubis Ion este o pensetă cu acoperire antibacteriană care permite nu numai o utilizare precisă, ci și igienă. Noul strat special eliberează ioni de argint care neutralizează bacteriile, germenii și alți agenți patogeni. Câștigi mult mai multă igienă. Penseta clasică înclinată este preferata sprâncenelor pentru a-ți tăia sprâncenele în formă în fiecare zi. Vă recomandăm să utilizați întotdeauna capacul de protecție furnizat atunci când depozitați penseta Rubis după utilizare. Fiecare pensetă Rubis este realizată manual și, deși vârfurile sunt rezistente, funcționalitatea lor poate fi compromisă dacă penseta este scăpată accidental.


Pensetă de precizie cu vârfuri înclinate. Ea îți rezolvă toate problemele! Nici un păr nu o sfidează. Sprancenele tale vor fi din nou pensate  perfect. Firele de păr nedorite sunt pur și simplu îndepărtate imediat. Vârful înclinat se potrivește perfect cu curba sprâncenelor tale. Penseta interioara prinde intreaga suprafata a parului si o trage cu toata radacina. Acest lucru încetinește creșterea. Aceste pensete înclinate și teșite prind cu ușurință chiar și cele mai fine fire de păr. Ergonomia perfectă permite manevrarea minunată a pensetei. Odată Rubis, întotdeauna Rubis. Investiția merită. De lungă durată și, prin urmare, ecologic.


Penseta este fabricată din oțel chirurgical inoxidabil de înaltă calitate, care garantează o flexibilitate ridicată pentru mulți ani. Acoperirea specială eliberează ioni de argint care neutralizează bacteriile, germenii și alți agenți patogeni.Fabricat în fabrica  elvețiană cu cele mai înalte standarde de calitate și măiestrie tradițională de înaltă calitate. Pensetele Rubis sunt rezultatul a 45 de etape de producție, mai multor controale ale producției și producția finală la microscop. Nici o pensetă nu părăsește fabrica fără a fi trecut de controale stricte de calitate. Nu sunt permise nici zgârieturi, nici inexactități în material sau suprafață. Rubis produce pensete de precizie de multe decenii. Primele pensete au fost realizate pentru asamblarea de ceasuri elvețiene cunoscute precum Rolex, Patek Philippe și alte mărci de ceasuri cunoscute. Aceeași precizie și know-how pot fi găsite în pensetele cosmetice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha