Menu
Your Cart

PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ

PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
Nou In trend
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
PENSETA RUBIS UNIVERSALA ROZ
166,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 1K308
  • Greutate: 0.00
AVERTIZARE : Pensetele sunt fabricate din oțel chirurgical de înaltă calitate, inoxidabil, care garantează o flexibilitate ridicată timp de mulți ani. Pentru a evita deteriorarea stratului de acoperire, nu trebuie să curățați produsul cu agenți chimici agresivi . A  nu se steriliza în autoclavă !!

Rubis vă rezolvă problema

Niciun fir de păr nu sfidează penseta Rubis

Varfurile se închid precis și perfect

Oțel chirurgical, rezistent la rugină, sterilizabil

Fabricat în fabrica elvețiană

Odată Rubis, întotdeauna Rubis

DESCRIERE

O pensetă clasică, universală, care, prin simplitatea ei, reprezintă măiestria Rubis. Ea vine la fel de colorată și veselă. Cu un vârf drept și îngust, este potrivit pentru scopuri universale. Fire inestetice in sprâncene? Nicio problemă cu vârful îngust, puteți prinde pana si firul subtire recent aparut. Forma și precizia vârfului său îl fac instrumentul perfect. Vă recomandăm să utilizați întotdeauna capacul de protecție furnizat atunci când depozitați penseta Rubis după utilizare. Fiecare pensetă Rubis este fabricată manual și în timp ce vârfurile sunt durabile, dacă penseta cade accidental la pământ, funcționalitatea lor poate fi compromisă.

Vârfurile pensetelor universale sunt puțin mai înguste și drepte. Este excelent pentru îndepărtarea firelor de păr individuale și pentru subțierea sprâncenelor. Fire inestetice in sprâncene? Nici o problemă. Cu ajutorul pensetelor universale subțiri, puteți scoate cu ușurință exact aceste fire de par. Capul mai îngust al pensetelor vă permite să prindeti firele de păr din unghiuri diferite și oferă o manipulare ușoară, cu confort maxim. Acest sfat este versatil și poate fi utilizat universal: este potrivit pentru îndepărtarea generală a părului, precum și pentru remodelarea sprâncenelor.

Fabricat în fabrica  elvețiană, cu cele mai înalte standarde de calitate și măiestrie tradițională de înaltă calitate. Penseta Rubis este rezultatul a 45 de etape de producție, a mai multor controale ale fluxului și a producției finale la microscop. Nicio pensetă nu părăsește fabrica fără a fi trecut de controalele stricte de calitate. Nu sunt permise zgârieturi sau inexactități în material sau suprafață. Rubis fabrică pensete de precizie de mai multe decenii. Primele pensete au fost realizate pentru asamblarea ceasurilor celebre elvețiene precum Rolex, Patek Philippe și alte mărci celebre de ceasuri. Aceeași precizie și același know-how pot fi găsite și în penseta cosmetică.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha