Menu
Your Cart

Scolarizare / Cursuri

Cursuri de laminare, lifting de gene și sprâncene, vopsirea genelor cu BINACIL®


Școlarizare la sediul Beauty Xander


Vă oferim în cadrul centrului nostru de școlarizare cursuri pentru Lifting CLASIC, Lifting cu POWER PAD, vopsirea genelor cu BINACIL® precum și laminarea genelor și a sprâncenelor cu produsele Wimpernwelle.


Trainerul nostru dispune de o experiență de 19 ani în domeniul cosmetic  și al laminării genelor și vă va îndruma pas cu pas spre o laminare perfectă.


Cursuri de pregătire

Ați dori cursuri pentru laminarea, liftingul genelor cu produsele noastre în grupuri mici de maxim 4 participanți pentru a oferi acestă procedură și clienților dumneavoastră?


Înregistrați-vă astăzi completând acest FORMULAR DE ÎNSCRIERE și programați o întâlnire individuală! Vă așteptăm cu nerăbdare!


Instruire în țară

Cursuri de instruire pentru toate metodele de laminare, lifting de gene cu produsele noastre sunt oferite și de partenerii noștri cu care cooperam în țară, realizate cu instructori certificați de noi.


(Companiile enumerate aici sunt independente. Își organizează cursurile de formare în mod independent. Ne referim la responsabilitatea noastră „Linkuri externe”)