Menu
Your Cart

Kit laminare gene cu POWER PADURI de SILICON

Kit laminare gene cu POWER PADURI  de SILICON
Kit laminare gene cu POWER PADURI  de SILICON
Kit laminare gene cu POWER PADURI  de SILICON
Kit laminare gene cu POWER PADURI  de SILICON
Kit laminare gene cu POWER PADURI de SILICON
455,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10270
  • Greutate: 0.00

 KIT Laminare de gene cu POWER PADURI de SILICON:
Metoda de modelare a genelor cu POWER PAD -uri  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .
Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , cu un PH bine echilibrat pentru a obtine rezultate optime, genele  se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .
Conform noilor cerinte din domeniul cosmetic aceste produse sunt certificate si supuse unor controale riguroase de calitate in beneficiul clientilor. 
Continut: 24 x 0,25 ml gel 1 ,24 x 0,25 ml gel 2 ,2 x adeziv Power Pad , 1 x pensula ,2 x adeziv special , 1 x banda medicala , Power Pad 8 x mar .1,8 x mar.2 ,8 x mar.3 /( 4 perechi. / marime ),betisoare de lemn ,prospecte disponibil cod QR pentru scolarizare produs.

ARTICOLE SUPLIMENTARE NECESARE . Obligatoriu inainte de fiecare procedura : SOLUTIA SALINA pentru curatarea si degresarea pleoapei si a genelor

RECOMANDARE 

TRIO TOOLInstrument cu 3 funcții:


1) Parte plată pentru fixarea genelor în adezivul POWER PAD®
2) Pieptene  pentru alinierea genelor la laminare pe padurile Power Pad sau pe bigudiuri 
3) Varf  pentru separarea genelor  la laminare 


Cu ajutorul periutei speciale (2) dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru . 


Pentru rezultate optime ,va recomandam  mai intai vizionarea videoclipului de antrenament detailat si gratuit de la sectiunea VIDEOCLIPURI –aferent produsului ales de dumneavoastra. Noi nu suntem responsabili pentru rezultate dezamagitoare atunci cand folositi aceste produse fara vizionarea vidoclipului sau fara a urma un curs adecvat . 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha