Menu
Your Cart

Laminare gene cu POWER PADURI de Silicon

Brand: Wimperwelle
Aplicatorl laminare gene si spranceneInstrument cu 3 funcții folosit in procedura de laminare a genelor si sprancenelor .Cu ajutorul periutei speciale dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power Pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru .1) Parte pla..
33,00LEI
Brand: Wimperwelle
KIT complet Laminare de gene  cu POWER PADURI de SILICONMetoda de modelare a genelor cu POWER PADURI  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a substant..
595,00LEI
Mult mai mult decât o REVOLUȚIE.Laminarea de gene Wimpernwelle + vopsirea într-un singur PAS ! Dacă lucrați cu Wimpernwelle laminare de gene cu POWER PAD,de acum, puteți face UN SINGUR  tratament DIN 2 :amestecați GELUL 2 de la Wimpernwelle laminare de gene cu  noul GEL 3 de la BINAC..
130,00LEI
Brand: Wimperwelle
POWER PAD CURVY nr 34 perechi de paduri din silicon premium per pachetCu cât genele se doresc mai ridicate, cu atât nr POWER PAD®-ului curvy se alege mai mic!IMPORTANT: Înainte de lipire, pleoapele și genele trebuie degresate atent cu soluția salină (articol nr. 10330). Doar așa obțin..
59,00LEI
Brand: Wimperwelle
POWER PAD CURVY nr 44 perechi de paduri din silicon premium per pachetCu cât genele se doresc mai ridicate, cu atât nr POWER PAD®-ului curvy se alege mai mic!IMPORTANT: Înainte de lipire, pleoapele și genele trebuie degresate atent cu soluția salină (articol nr. 10330). Doar așa obțin..
59,00LEI
Brand: Wimperwelle
Gel Laminare/Lifting GenePentru 4 tratamente.Continut: 4 x Gel 1, 4 x Gel 2, 1 perieArticole suplimentare necesare:Soluție salină fiziologică (Art. Nr. 10330) - o necesitate  înainte de fiecare tratament, pentru degresarea pleoapelor și a genelor...
78,00LEI
Brand: Wimperwelle
 KIT Laminare de gene cu POWER PADURI de SILICON:Metoda de modelare a genelor cu POWER PAD -uri  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a substant..
455,00LEI
Brand: Wimperwelle
Mult mai mult decât o REVOLUȚIE. Lifting Wimpernwelle + vopsirea într-un singur PAS ! Dacă lucrați cu Wimpernwelle laminare de gene cu POWER PAD,de acum, puteți face UN SINGUR  tratament DIN 2 :amestecați GELUL 2 de la Wimpernwelle laminare de gene cu  noul GEL 3 de la BINACIL LIFTIN..
130,00LEI
Brand: Wimperwelle
 KIT  MINI LAMINARE GENE CU POWER PADURI de SILICON 3D  Metoda de modelare a genelor cu POWER PADURI  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta cali..
180,00LEI
Brand: Wimperwelle
1 tub (4,5 ml) Un adeziv usor pe baza de apa cu aderenta optimizata  . Imbogatit cu substante de ingrijire a pielii . Conceput special pentru aplicarea Power Pad-urilor pe pleoape & genele pe Power Pad.Sfat:  Se aplica in strat subtire . Prea mult adeziv necesita prea mult timp de usca..
59,00LEI
Brand: Wimperwelle
Geluri pentru laminare de gene Contine; 24 doze x 0,25 ml gel 1, 24 doze x 0,25 ml gel 2 ,1 x pensula de modelat .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , ..
248,00LEI
Brand: Wimperwelle
POWER PAD MIX curvy - pentru un lifting puternic cu ARCUIRE!Continut : 4 perechi de paduri din silicon premium per pachet1 pereche pentru fiecare nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4 curvyCu cât genele se doresc mai ridicate, cu atât nr POWER PAD®-ului curvy se alege mai mic!IMPORTANT: Înainte de li..
59,00LEI
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)