Menu
Your Cart

Videoclipuri de antrenament online

Oferim videoclipuri de antrenament detaliate și gratuite pentru Wimpernwelle Lifting CLASIC și Wimpernwelle Lifting cu POWER PAD, precum și vopsirea genelor cu BINACIL®.


Fiecare pas către liftingul perfect al genelor este descris în detaliu - cu o mulțime de sfaturi, trucuri și prim-planuri.

CUM FUNCŢIONEAZĂ LIFTINGUL DE GENE CLASIC?

De mai bine de 20 de ani, bigudiuri de gene autoadezive de diferite mărimi au fost utilizate cu succes pentru liftingul de gene CLASIC Wimpernwelle.

SFAT: Pasul 2 pentru gene perfecte: Vopsirea

Vopsiti genele imediat după Liftingul de gene CLASIC. Astfel efectul de lifting WIMPERNWELLE se va evidenția și mai mult! Cu vopseaua profesională de gene BINACIL® timpul de reacție după liftingul de gene este de numai 2 minute!

SFAT: Pasul 3 pentru gene perfecte: Laminarea

Laminarea cu FLUIDUL pentru LAMINARE profesional este plusul pentru gene strălucitoare și puternice la finalul fiecărei proceduri pentru gene. Acceleratorul cu cheratină KERATIN BOOSTER este o îngrijire de ultimă generație care revitalizează structura genelor. RECOMANDARE: Cu FLUIDUL premiat de LAMINARE LASH & BROW home puteți continua tratamentul cu succes și acasă.

Sfaturi pentru liftingul genelor cu bigudiuri:

CUM FUNCŢIONEAZĂ LIFTINGUL DE GENE POWER PAD?

Wimpernwelle POWER PAD® - fabricat în Germania - este un pad de silicon - dezvoltat cu o proiecție 3D protejat și inovator pentru un lifting de gene Wimpernwelle perfect: Power Pad®-ul este ușor de aplicat datorită formei acestuia se potrivește cu forma naturală a pleoapei. Deoarece genele sunt mai scurte în colțul ochiului, partea din față a padului este proiectată asimetric: astfel încât avem un Power Pad® stâng și unul drept. Pentru o pozitionare ușoară și precisă, marginea de jos a Power Pad®-ului urmărește marginea pleopei. Se adaptează la orice ochi datorită siliconului delicat si fin pentru piele.

Liftingul genelor + vopsirea într-un singur pas:

Vopsirea genelor cu Binacil:

Lifting de sprâncene:

Laminare, lifting sprâncene:

Un mega trend!

Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprâncenelor. Reașează firele rebele, dezordonate și le fixează în forma dorită pentru o perioadă îndelungată. Firele de sprâncene devin maleabile prin această procedură, astfel încât să poată fi pieptănate în orice direcție timp de 3-5 săptămâni și astfel sprâncenele să pară mai pline.

Datorită ingredientelor atestate de înaltă calitate, și a substanțelor de îngrijire, și a concentrației cheratinei conținute în gelurile de modelare precum și în adezivul Power Pad care mai are și propietatea de protecție a pielii, sprâncenele se regenerează, sunt hrănite și se stimulează creșterea naturală a acestora.

PENTRU O FORMA PERFECTĂ A SPRÂNCENELOR DUPĂ LAMINARE SE RECOMANDĂ UTILIZAREA ZILNICĂ A GELULUI DE FIXARE BROW FIXING GEL

Noul BROW FIXING GEL transparent este folosit pentru a completa stilizarea, astfel încât forma sprâncenelor preferate să fie păstrată pe parcursul zilei: aplicat cu peria specială, sprâncenele sunt fixate în forma dorită.