Menu
Your Cart

Instrumente Manichiura & Foarfeci Rubis

Brand: RUBIS
Cu designul său elegant, foarfecele Colibrì 1F002 combină eficiența și o formă unică. Se aseaza excelent  si confortabil în mână. Aceste foarfece au fost special create pentru a tăia cuticulele precis și curat datorită vârfului fin al foarfecei.Foarfece cu varfuri ascutite si conice, superfine ..
195,00LEI
Brand: RUBIS
Foarfecele clasice 1F000 se combină cu designul lor elegant, eficiența și o formă unică. Se aseaza foarte bine , confortabil in mana .Aceste foarfece sunt concepute pentru a tăia cu grijă unghiile și cuticulele.Foarfece clasice, cele mai mult folosite. Cu vârfuri precise, conice, puternice. foarfece..
195,00LEI
Brand: RUBIS
Foarfecele 1F003 Duck combină eficiența și o formă unică cu designul lor elegant. Datorită vârfurilor lor rotunjite, sunt ideale pentru tunderea părului din urechi și nas fără teamă de rănire. Se aseaza excelent în mână.Foarfece  cu vârfuri semicirculare. Foarfece sigure impotriva răniri, pentr..
200,00LEI
FOARFECA SPRANCENE RUBIS
Nou In trend
Brand: RUBIS
FOARFECA RUBIS PENTRU SPRANCENERubis va rezolvă problemaFoarfece pentru spranceneFoarfece de precizie realizate din cel mai bun oțel chirurgicalOdata Rubis, întotdeauna RubisDescriereAceste foarfece vă vor ajuta să tăiați sprâncenele lungi. Chiar și genele artificiale pot fi tăiate la orice lungim..
255,00LEI
Brand: RUBIS
Rubis dedică setul 1K400 tuturor femeilor. Carcasa eleganta din piele naturala. Include foarfecele clasice de unghii 1F000 din oțel călit pentru o tăiere ascuțită și precisă, penseta clasică 1K102 cu vârfuri înclinate și pila de sticlă 1K700G cu particule de micro-sticlă pentru o îngrijire delicată ..
299,00LEI
Brand: RUBIS
Penseta clasică impresionează prin simplitatea lor și reprezintă măiestria tradițională, perfectă și precisă a lui Rubis. Simplitatea formei și precizia constantă a vârfului îl fac instrumentul perfect. A fost dezvoltat pentru a face îngrijirea zilnică a sprâncenelor mai ușoară și mai plăcută. Estet..
370,00LEI
Brand: RUBIS
Setul 1K434 din piele naturală conține tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea dumneavoastră personală acasă și în deplasare. Include 4 instrumente diferite:  unghiera  valoroasa 3L100, mica si la indemana, foarfeca 1F002 Colobrì din otel calit pentru o taiere perfecta, pila de sticla 1K700G..
495,00LEI
Brand: RUBIS
Penseta strălucitoare clasică vine cu o carcasă roșie din piele naturală cu oglindă. Convinge prin simplitatea sa și reprezintă măiestria tradițională, perfectă și precisă a lui Rubis. Simplitatea formei și precizia constantă a vârfului îl fac instrumentul perfect. A fost dezvoltat pentru a face îng..
295,00LEI
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)