Menu
Your Cart

Laminare Lifting Sprancene

Brand: Wimperwelle
Aplicatorl laminare gene si spranceneInstrument cu 3 funcții folosit in procedura de laminare a genelor si sprancenelor .Cu ajutorul periutei speciale dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power Pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru .1) Parte pla..
29,45LEI
Brand: Wimperwelle
Kit laminare,lifting sprancene 15 proceduriUn mega trend Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de sprâncene devin  maleabile prin aceasta procedura , astfel încât să po..
217,00LEI
Brand: Wimperwelle
Kit laminare laminare sprancene complet  15 proceduriUn mega trend Produs recomandat ca prima achizitie. Un mega trend Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de spr..
299,44LEI
Brand: Wimperwelle
Gel de fixare sprancene PROFESIONAL–BROW FIXING GEL  Cu acest gel incolor, sprâncenele netezite pot fi fixate în forma dorită pentru toată ziua.Se poate utiliza atat singur cat si peste produsele de machiaj pentru sprancene...
45,00LEI
Brand: Wimperwelle
Gel de fixare sprancene PROFESIONAL–BROW FIXING GEL  Cu acest gel incolor, sprâncenele netezite pot fi fixate în forma dorită pentru toată ziua.Se poate utiliza atat singur cat si peste produsele de machiaj pentru sprancene.Continut ;10 buc..
450,00LEI
Brand: Wimperwelle
Creion de sprancene retractabil –BROW LINER  culoare cacaoPentru efectul tatuaj: Acest creion retractabil cu o textură moale este potrivit pentru stilizarea, definirea și completarea firelor de păr + pieleDisponibil în 3 nuanțe: cacao, ciocolată, piatră..
30,00LEI
Brand: Wimperwelle
Creion de sprancene retractabil –BROW LINER  culoare ciocolataPentru efectul tatuaj: Acest creion retractabil cu o textură moale este potrivit pentru stilizarea, definirea și completarea firelor de păr + pieleDisponibil în 3 nuanțe: cacao, ciocolată, piatră..
30,00LEI
Brand: Wimperwelle
Creion de sprancene retractabil –BROW LINERPentru efectul tatuaj: Acest creion retractabil cu o textură moale este potrivit pentru stilizarea, definirea și completarea firelor de păr + pieleDisponibil în 3 nuanțe: cacao, ciocolată, piatră..
30,00LEI
Brand: Wimperwelle
MicrobrushContinut pachet : 25 buc ..
10,00LEI
Brand: Wimperwelle
Pensula speciala pentru vopsit cu ajutorul careia se aplica cu precizie vopseaua de gene si sprancene . ..
35,00LEI
Brand: Wimperwelle
Lupa ochelar cu lumina integratăinclusiv 5 accesorii diferite (1,0 pâna la 3,5 ori mărire), potrivită şi pentru purtătorii de ochelari..
295,00LEI
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)