Menu
Your Cart

Laminare gene CLASIC cu Bigudiuri

Brand: Wimperwelle
Aplicatorl laminare gene si spranceneInstrument cu 3 funcții folosit in procedura de laminare a genelor si sprancenelor .Cu ajutorul periutei speciale dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power Pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru .1) Parte pla..
33,00LEI
Brand: Wimperwelle
KIT  COMPLET  LAMINARE DE GENE CLASIC   Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de..
480,00LEI
Brand: Wimperwelle
Kit laminare  de gene  CLASIC   Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingriji..
330,00LEI
Mult mai mult decât o REVOLUȚIE.Laminarea de gene Wimpernwelle + vopsirea într-un singur PAS ! Dacă lucrați cu Wimpernwelle laminare de gene cu POWER PAD,de acum, puteți face UN SINGUR  tratament DIN 2 :amestecați GELUL 2 de la Wimpernwelle laminare de gene cu  noul GEL 3 de la BINAC..
130,00LEI
Brand: Wimperwelle
Gel Laminare/Lifting GenePentru 4 tratamente.Continut: 4 x Gel 1, 4 x Gel 2, 1 perieArticole suplimentare necesare:Soluție salină fiziologică (Art. Nr. 10330) - o necesitate  înainte de fiecare tratament, pentru degresarea pleoapelor și a genelor...
78,00LEI
Brand: Wimperwelle
Mult mai mult decât o REVOLUȚIE. Lifting Wimpernwelle + vopsirea într-un singur PAS ! Dacă lucrați cu Wimpernwelle laminare de gene cu POWER PAD,de acum, puteți face UN SINGUR  tratament DIN 2 :amestecați GELUL 2 de la Wimpernwelle laminare de gene cu  noul GEL 3 de la BINACIL LIFTIN..
130,00LEI
Brand: Wimperwelle
 KIT MINI  LAMINARE DE GENE  CLASIC Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si ..
154,00LEI
Brand: Wimperwelle
Geluri pentru laminare de gene Contine; 24 doze x 0,25 ml gel 1, 24 doze x 0,25 ml gel 2 ,1 x pensula de modelat .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , ..
248,00LEI
Brand: Wimperwelle
Bigudiuri adezive pentru lifting de gene nr 1Continut; 16 buc..
45,00LEI
Brand: Wimperwelle
Bigudiuri autoadezive pentru lifting de gene nr 2 Continut; 16 buc..
45,00LEI
Brand: Wimperwelle
Bigudiuri autoadezive pentru  lifting  de gene nr 3Continut; 16 buc..
45,00LEI
Brand: Wimperwelle
Bigudiuri autoadezive pentru lifting de gene nr 4Continut; 16 buc..
45,00LEI
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)