Menu
Your Cart

Wimperwelle

Brand: Wimperwelle
Setul laminare  de gene  CLASIC   Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingri..
297,00LEI
Brand: Wimperwelle
Aplicatorl laminare gene si spranceneInstrument cu 3 funcții folosit in procedura de laminare a genelor si sprancenelor .Cu ajutorul periutei speciale dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power Pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru .1) Parte pla..
29,45LEI
Brand: Wimperwelle
Highlight de îngrijire a genelorO bijuterie printre produsele de îngrijire a genelor este balsamul pentru gene și sprâncene de la Wimpernwelle. Foarte îmbogățit cu uleiul din semințele copacului tropical miraculos Ricinus communis, astfel dorința de gene puternice și suple poate fi îndeplinită, deoa..
45,00LEI
Brand: Wimperwelle
GLIMMER & GLITTER fard pentru pleoape , Atentie ! Nu se poate folosi fara gelul de fixare.FARDUL DE PLEOAPE GLIMMER & GLITTER este rezistent toată ziua. Pentru demachiere este nevoie numai de apă...
17,00LEI
Brand: Wimperwelle
FLUIDUL PENTRU LAMINARE profesional  cu KERATIN BOOSTER  este un produs de  îngrijire și protecție DE ULTIMĂ GENERAȚIE după fiecare tratament al genelor si sprancenelor. Si genele sănătoase si viguroase au nevoie de o îngrijire suplimentară. Motiv pentru care substantel..
42,00LEI
Brand: Wimperwelle
Îngrijire de înaltă calitate cu CHERATINĂ pentru acasăFLUIDUL PENTRU LAMINARE HOME protejează  structura genei şi asigură vigurozitatea şi luciul genei prin - KERATIN BOOSTER  - Un fluid de ultimă generaţie cu cele mai valoroase substanţe active:- Keratina umple din nou..
60,00LEI
Brand: Wimperwelle
HYAPEP ® tri-active Serum este recomandat pentru TOATE TIPURILE DE TENAPPLICATION HYAPEP® tri-active Serum: Se aplică dimineaţa si seara înainte de crema de zi şi de noapte, se masează cu o uşoară mişcare circulară. Chiar imediat după aplicare se creează o senzaţie de prospeţ..
116,00LEI
Brand: Wimperwelle
Kajal negru foarte intens –rezistent la transfer cu un vârf mai tare ,ideal şi pentru linii precise..
17,00LEI
Brand: Wimperwelle
Kit laminare,lifting sprancene 15 proceduriUn mega trend Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de sprâncene devin  maleabile prin aceasta procedura , astfel încât să po..
217,00LEI
Brand: Wimperwelle
KIT VOPSEA BINACIL PENTRU GENE SI SPRANCENE CONTINUT : 1 x Vopsea Negru, 1 x Vopsea Negru Albastru, 1 x Vopsea Negru Deschis , 1 x Vopsea Maro Castaniu,1 x Vopsea Maro Natural, 1 x Vopsea Maro Deschis, 1 x dischete de protectie ,1 x bloc pt . amestec , 1 x oxidant , 1 x solutie de curatat resturi de..
221,85LEI
Brand: Wimperwelle
MAGIC EYELINER a fost creat pentru ca conturul perfect al genelor să reușească mereu. Vârful fin capilar permite o aplicare ușoară și precisă-pentru accente impecabile ale machiajului.MAGIC EYELINER este negru intens, rezistent la transfer si foarte durabil..SFAT: Asezați Magic Eyelin..
30,00LEI
Brand: Wimperwelle
Gene în Sticla ! Prelungirea genelor pentru gene lungi de vis ! Pasul 1 Aplicati rimel de volum ca de obicei Pasul 2 Aplicati peste prelungirea genelor . Pasul 3 Aplicati din nou rimel si fixati totul . Tip 1 La nevoie repetati pasul 2 si 3 . Tip 2 Pentru un rezultat mai spectaculos începeti cu Pre ..
60,00LEI
Afişare 1 - 12 din 95 (8 pagini)