Menu
Your Cart

Wimperwelle

Brand: Wimperwelle
art 38101GLIMMER & GLITTER fard pentru pleoape , Atentie ! Nu se poate folosi fara gelul de fixare.FARDUL DE PLEOAPE GLIMMER & GLITTER este rezistent toată ziua. Pentru demachiere este nevoie numai de apă...
38,00LEI
Brand: Wimperwelle
Aplicatorl laminare gene si spranceneInstrument cu 3 funcții folosit in procedura de laminare a genelor si sprancenelor .Cu ajutorul periutei speciale dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power Pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru .1) Parte pla..
33,00LEI
Brand: Wimperwelle
Highlight de îngrijire a genelorO bijuterie printre produsele de îngrijire a genelor este balsamul pentru gene și sprâncene de la Wimpernwelle. Foarte îmbogățit cu uleiul din semințele copacului tropical miraculos Ricinus communis, astfel dorința de gene puternice și suple poate fi îndeplinită, deoa..
64,00LEI
Brand: Wimperwelle
GLIMMER & GLITTER fard pentru pleoape , Atentie ! Nu se poate folosi fara gelul de fixare.FARDUL DE PLEOAPE GLIMMER & GLITTER este rezistent toată ziua. Pentru demachiere este nevoie numai de apă...
38,00LEI
Brand: Wimperwelle
FLUIDUL PENTRU LAMINARE profesional  cu KERATIN BOOSTER  este un produs de  îngrijire și protecție DE ULTIMĂ GENERAȚIE după fiecare tratament al genelor si sprancenelor. Si genele sănătoase si viguroase au nevoie de o îngrijire suplimentară. Motiv pentru care substantel..
49,00LEI
Brand: Wimperwelle
Îngrijire de înaltă calitate cu CHERATINĂ pentru acasăFLUIDUL PENTRU LAMINARE HOME protejează  structura genei şi asigură vigurozitatea şi luciul genei prin - KERATIN BOOSTER  - Un fluid de ultimă generaţie cu cele mai valoroase substanţe active:- Keratina umple din nou..
88,00LEI
Brand: Wimperwelle
HYAPEP ® tri-active Serum este recomandat pentru TOATE TIPURILE DE TENAPPLICATION HYAPEP® tri-active Serum: Se aplică dimineaţa si seara înainte de crema de zi şi de noapte, se masează cu o uşoară mişcare circulară. Chiar imediat după aplicare se creează o senzaţie de prospeţ..
116,00LEI
Brand: Wimperwelle
Kajal negru foarte intens –rezistent la transfer cu un vârf mai tare ,ideal şi pentru linii precise..
33,00LEI
Brand: Wimperwelle
KIT complet Laminare de gene  cu POWER PADURI de SILICONMetoda de modelare a genelor cu POWER PADURI  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a substant..
595,00LEI
Brand: Wimperwelle
KIT  COMPLET  LAMINARE DE GENE CLASIC   Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de..
480,00LEI
Brand: Wimperwelle
Kit laminare  de gene  CLASIC   Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingriji..
330,00LEI
Afişare 1 - 12 din 100 (9 pagini)