Menu
Your Cart

KIT complet laminare de gene cu POWER PADURI de SILICON

KIT  complet laminare de gene cu POWER PADURI de SILICON
In trend
KIT complet laminare de gene cu POWER PADURI de SILICON
595,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10280
  • Greutate: 0.00

KIT complet Laminare de gene  cu POWER PADURI de SILICON
Metoda de modelare a genelor cu POWER PADURI  din silicon cu un design 3 -D PATENTAT  pentru laminarea genelor si rezultate perfecte .Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , cu un PH bine echilibrat pentru a obtine rezultate optime, genele  se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .Conform noilor cerinte din domeniul cosmetic aceste produse sunt certificate si supuse unor controale riguroase de calitate in beneficiul clientilor. 
 Continut: 8 x Power Pad de silicon marimea 1,8 x Power Pad de silicon mar.2, 8 x Power Pad de silicon mar.3, 24 x 0.25 ml gel 1 , 24x0.25 ml gel 2 ,2 x adeziv Power Pad ,2x adeziv special ,1x banda medicala 1x solutie salina,1x solutie pt. indepartat adezivul & bigudiurile ,1x dischete ( 100 buc) ,1 x vopsea de gene Binacil negru albastrui , 1x oxidant , 1x bloc de amestec ,1x fluid de laminare ,betisoare de lemn , poster si prospecte – disponibil cod QR pentru scolarizare produs. 
ARTICOLE SUPLIMENTARE NECESARE . Obligatoriu inainte de fiecare procedura : SOLUTIA SALINA pentru curatarea si degresarea pleoapei si a genelor


Pentru rezultate optime ,va recomandam  mai intai vizionarea videoclipului de antrenament detailat si gratuit de la sectiunea VIDEOCLIPURI –aferent produsului ales de dumneavoastra. Noi nu suntem responsabili pentru rezultate dezamagitoare atunci cand folositi aceste produse fara vizionarea vidoclipului sau fara a urma un curs adecvat . 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha