Menu
Your Cart

Kit MINI Laminare gene Clasic cu bigudiuri

 Kit MINI  Laminare gene Clasic cu bigudiuri
In trend
Kit MINI Laminare gene Clasic cu bigudiuri
154,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10260
  • Greutate: 0.00

 KIT MINI  LAMINARE DE GENE  CLASIC

Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime .

Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , cu un PH bine echilibrat pentru a obtine rezultate optime, genele  se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .

Conform noilor cerinte din domeniul cosmetic aceste produse sunt certificate si supuse unor controale riguroase de calitate in beneficiul clientilor.

Continut 8 doze unice x 0,25 ml gel 1, 8 x 0,25 ml doze unice gel 2 , pensula , adeziv , bigudiuri nr 2 - 8 buc., bigudiuri nr 3- 8 buc.ARTICOLE SUPLIMENTARE NECESARE  . Obligatoriu inainte de fiecare procedura SOLUTIA SALINA pentru curatarea si degresare pleoapei si a genelor.

RECOMANDARE 

TRIO TOOL -Instrument cu 3 funcții:


1) Parte plată pentru fixarea genelor în adezivul POWER PAD®
2) Pieptene  pentru alinierea genelor la laminare pe padurile Power Pad sau pe bigudiuri 
3) Varf  pentru separarea genelor  la laminare 


Cu ajutorul periutei speciale (2) dintr-o miscare genele vor fi pozitionate perfect paralel pe Power pad sau pe bigudiuri reducand astfel timpul de lucru . 


Pentru rezultate optime ,va recomandam  mai intai vizionarea videoclipului de antrenament detailat si gratuit de la sectiunea CLIPURI DE INSTRUIRE–aferent produsului ales de dumneavoastra. Noi nu suntem responsabili pentru rezultate dezamagitoare atunci cand folositi aceste produse fara vizionarea clipului de instruire sau fara a urma un curs adecvat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha