Menu
Your Cart

Kit complet Laminare gene CLASIC cu Bigudiuri

Kit  complet Laminare gene CLASIC cu Bigudiuri
In trend
Kit complet Laminare gene CLASIC cu Bigudiuri
480,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10230
  • Greutate: 0.00

KIT  COMPLET  LAMINARE DE GENE CLASIC
   Metoda clasica de modelare a genelor ,cu bigudiuri disponibile in 6 marimi pentru diferite lungimi de gene si pentru rezultate optime . Datorita ingredientelor perfectionate si  atestate  ,de inalta calitate a substantelor de ingrijire si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare , cu un PH bine echilibrat pentru a obtine rezultate optime, genele  se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .
Conform noilor cerinte din domeniul cosmetic aceste produse sunt certificate si supuse unor controale riguroase de calitate in beneficiul clientilor. 
Continut : 24 x 0.25 ml gel 1 ,24x0.25 ml gel 2,1x pensula ,2x adeziv special ,16 buc bigudiuri marimea 2 ,16 buc .marimea 3 ,16 buc marimea 4 ,betisoare de lemn , 1 x solutie salina ,1x solutie pentru indepartarea adezivului si a bigudiurilor ,1 x fluid de laminare, 1 x vopsea negru albastrui, 1x oxidant ,1 x set dischete ( 100 buc ) ,1x bloc de amestec ,prospecte, poster -disponibil cod QR penrtu scolarizare produs . ARTICOLE SUPLIMENTARE NECESARE . Obligatoriu inainte de fiecare procedura : SOLUTIA SALINA pentru curatarea si degresarea pleoapei si a genelor

Pentru rezultate optime ,va recomandam  mai intai vizionarea videoclipului de antrenament detailat si gratuit de la sectiunea VIDEOCLIPURI –aferent produsului ales de dumneavoastra. Noi nu suntem responsabili pentru rezultate dezamagitoare atunci cand folositi aceste produse fara vizionarea vidoclipului sau fara a urma un curs adecvat . 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha