Menu
Your Cart

NOU KIT MONODOZA COMPLET LAMINARE & LIFTING SPRANCENE by WIMPERNWELLE

 NOU KIT MONODOZA  COMPLET LAMINARE & LIFTING  SPRANCENE  by WIMPERNWELLE
In trend
NOU KIT MONODOZA COMPLET LAMINARE & LIFTING SPRANCENE by WIMPERNWELLE
335,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10620
  • Greutate: 0.00

NOU  Kit monodoza  laminare & lifting sprancene complet  15 proceduri

Un mega trend 

Produs recomandat ca prima achizitie.

PENTRU O FORMA PERFECTA A SPRANCENELOR  DUPA LAMINARE -SE RECOMANDA UTILIZAREA ZILNICA A GELULUI DE FIXARE BROW FIXING GEL .

Noul BROW FIXING GEL transparent este folosit pentru a completa stilizarea, astfel încât forma sprâncenelor preferate să fie păstrată pe parcursul zilei: aplicat cu peria specială, sprâncenele sunt fixate în forma dorită.

 Pentru rezultate optime ,va recomandam  mai intai vizionarea videoclipului de antrenament detailat si gratuit de la sectiunea VIDEOCLIPURI –aferent produsului ales de dumneavoastra. Noi nu suntem responsabili pentru rezultate dezamagitoare atunci cand folositi aceste produse fara vizionarea videoclipului sau fara a urma un curs adecvat .    

Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de sprâncene devin  maleabile, NETEDE SI BINE HIDRATATE  prin aceasta procedura , astfel încât să poată fi pieptănate în orice direcție timp de 3-5 săptămâni și astfel sprancenele să pară mai pline.

 Datorita ingredientelor  atestate de inalta calitate , si a substantelor de ingrijire ,si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare precum si in adezivul Power Pad care mai are si propietatea de protectie a pielii ,sprancenele se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .

KIT LAMINARE LIFTING SPRANCENE  COMPLET  ( BROW LIFTING)  continut 15 x gel 1 ,15 x gel 15 aplicatii 1 buc adeziv Power Pad , 1 buc. pensula,1x fluid laminare profesional cu 25 buc microbrush ,3 x creion de sprancene (1x cacao,1x ciocolata ,1x piatra ) 1 x gel de fixare sprancene -BROW FIXING GEL 

 

Cum funcționează procedeul nostru de lifting & styling al SPRÂNCENELOR?

Cum funcționează procedura noastră de ridicare și coafare a sprâncenelor?

1. Demachiază sprâncenele, dar NU le degresează, pentru ca bariera naturală a pielii să se păstreze ca protecție. Pieptănați-vă sprâncenele.

2. Aplicați BROW Lifting Gel 1 pe sprâncene.

3. Pune filmul transparent deasupra. Timp de aplicare in functie de structura parului: 5 - 8 min. La sfârșitul timpului de aplicare, ridicați cu atenție folia și testați dacă sprâncenele sunt mobile.

În caz contrar: prelungește timpul de aplicare până la 10 minute.


4. Îndepărtați cu grijă GEL 1 cu un tampon de bumbac sau un tampon.


5. Pieptănă sprâncenele, apoi aplică adezivul POWER PAD într-un strat subțire.


6. Fixeaza sprancenele maleabile in forma dorita, de exemplu cu aplicatorul sau cu TRIO TOOL.


7. Aplicați BROW Lifting GEL 2 și acoperiți din nou cu folie alimentară. Timp de contact: 5 min.


8. Îndepărtați GEL 2 cu un tampon de bumbac. Dacă doriți să colorați acum, adezivul Power Pad rămâne pe sprâncene ca protecție a pielii. În caz contrar, se îndepărtează cu soluția de îndepărtare a adezivului și ondulatorului.

Apoi ștergeți cu tampoane umede de bumbac.


9. Sprancenele sunt acum netezite si maleabile.

Acum începe să-ți coafezi SPRINCERENELE: dacă vrei, pictează-ți sprâncenele cu BINACIL. Timp de reacție BINACIL: 2-5 min.


10. Pieptănați-vă sprâncenele în forma preferată, apoi coafați (de ex. smulgeți).


11. Definiți forma și completați golurile pentru efectul de tatuaj cu BROW LINER. La sfârșitul tratamentului, fixează noua formă cu BROW FIXING GEL.

SFAT: Revitalizează structura sprâncenelor cu LAMINATION Fluid profesional. Acest tratament cu keratina cu FLUIDUL DE LAMINARE se poate face si inainte de aplicarea BROW LINER, dar trebuie sa se usuce 3-5 minute.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha