Menu
Your Cart

KIT COMPLET LAMINARE SPRANCENE by WIMPERNWELLE

 KIT COMPLET LAMINARE   SPRANCENE  by WIMPERNWELLE
In trend
KIT COMPLET LAMINARE SPRANCENE by WIMPERNWELLE
348,00LEI
  • Stoc: În stoc
  • Art. Nr.: 10520
  • Greutate: 0.00

Kit laminare laminare sprancene complet  15 proceduri

Un mega trend 

Produs recomandat ca prima achizitie.

PENTRU O FORMA PERFECTA A SPRANCENELOR  DUPA LAMINARE -SE RECOMANDA UTILIZAREA ZILNICA A GELULUI DE FIXARE BROW FIXING GEL .

Noul BROW FIXING GEL transparent este folosit pentru a completa stilizarea, astfel încât forma sprâncenelor preferate să fie păstrată pe parcursul zilei: aplicat cu peria specială, sprâncenele sunt fixate în forma dorită.

 Pentru rezultate optime ,va recomandam  mai intai vizionarea videoclipului de antrenament detailat si gratuit de la sectiunea VIDEOCLIPURI –aferent produsului ales de dumneavoastra. Noi nu suntem responsabili pentru rezultate dezamagitoare atunci cand folositi aceste produse fara vizionarea videoclipului sau fara a urma un curs adecvat .    

Laminarea este o metodă nouă de aranjare a sprancenelor .Reaseaza firele rebele,dezordonate si le fixeaza in forma dorita pentru o perioada indelungata .Firele de sprâncene devin  maleabile, NETEDE SI BINE HIDRATATE  prin aceasta procedura , astfel încât să poată fi pieptănate în orice direcție timp de 3-5 săptămâni și astfel sprancenele să pară mai pline.

 Datorita ingredientelor  atestate de inalta calitate , si a substantelor de ingrijire ,si a concentratiei cheratinei continute in gelurile de modelare precum si in adezivul Power Pad care mai are si propietatea de protectie a pielii ,sprancenele se regenereaza , sunt hranite  si se stimuleaza cresterea naturala a acestora .

KIT LAMINARE LIFTING SPRANCENE  COMPLET  ( BROW LIFTING)  continut gel 1 + gel 2 (flacon 7 ml , cca 15 aplicatii ) 1 buc adeziv Power Pad , 1 buc. pensula,1x fluid laminare profesional cu 25 buc microbrush ,3 x creion de sprancene (1x cacao,1x ciocolata ,1x piatra ) 1 x gel de fixare sprancene -BROW FIXING GEL 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha